Unusual attitudes

Boeing Typerating

boeing-737-800

 

Status er at jeg mangler:

5 VFR(visuelle) flyvetimer
1 final check
1 CPL(commercial pilot licence) eksamen

Og så er jeg færdiguddannet pilot 😀

Derefter tager jeg:
MCC kursus i en Boeing simulator
Jet Orientation Course
Og BOEING TYPE RATING 😀

GreyBird tilbyder alt og eftersom det hele bare spiller tager jeg selvfølgelig alt igennem dem. I kan læse mere om Boeing omskolingen HER, og hvad man skal igennem.

Der flyves Boeing i 3 selskaber i Danmark (Jet Time, SAS og Primera), og derudover er Boeing 737 jo verdens mest populære passagerfly. Norwegian har faktisk også en Kastrup base, men det er så på norsk indregistrerede fly. Så fornuftmæssigt giver det mening, og derudover er jeg nok lidt farvet af at have haft dygtige Boeing-instruktører til min teori og at have arbejdet som stewardesse på dem♥

Om nogle uger er dette skolebænken og jeg glæder mig!

img_3558

Næste indlæg

Unusual attitudes