Mockup

Nu vil jeg gerne snart være pilot

Amen altså det er snart komisk hvor uheldig man har lov at være. Jeg har for lang tid siden fået tilnavnet ‘ulykkesfuglen’, og jeg skal da lige love for at der ikke er underdrevet… For at blive pilot afslutter man med 2 skill-test og jeg har nu været sat op:

6 gange!

og er kun kommet i mål med 1: min Multi Engine Instrument Rating. Det vil sige jeg har haft 5 aflysninger. 4 hvor vejret har været fuldstændig umuligt til visuel flyvning, og den sidste da min uddannelse blev sat på hold udefra, og ved i hvad?

Den dag var vejret perfekt…

Nu melder de om julens første storm med torden og hagl, men jeg skal nok blive færdig. Bagefter. Man kan nemlig ikke slå en der aldrig giver op, og det gør jeg ikke. Men det er strengt at blive ved og ved og ved OG VED med at forberede sig grundigt og forblive motiveret med al det f****** modgang.

Nå, men jeg flyver en lille tur i næste uge så snart vejret er godt, for at være sikker på at jeg stadig er helt skarp. Det koster, men en ny prøve til 6000kr er endnu dyrere, hvis jeg nu skulle komme til at dumme mig pga. rust. Jeg har jo aldrig dumpet hverken en eneste teoretisk eksamen eller flyveprøve, og sådan vil jeg gerne at det sluttes af.

 

16095-winston-churchill-quote-if-you-are-going-through-hell-keep-going

 

Næste indlæg

Mockup