Gaven fra Michael

Boeing checklister

img_3558
Billedet tog jeg på jumpseat i starten af året 🙂

Jeg har virkelig nydt nogle dage fri 🙂 Det har været mere tiltrængt end jeg troede og jeg har sovet 10 timer hver nat siden jeg blev færdig. Det vil så sige alle nætter pånær d. 25 december for der kom Michael og jeg til at drikke os fulde, og jeg endte på Crazy Daisy i glimmerkjole og gummistøvler. Hahaha. Så nu må jeg hellere til at være seriøs igen, og derfor har jeg så småt kigget på min MCC forberedelse, som jo foregår i en Boeing simulator i Sverige. Jeg har ligesom jeg gjorde med skoleflyet indspillet alle checklister på min telefon(i første omgang dog kun ‘normal’-listerne og ikke emergency), så nu skal de bare bankes ind i knolden. Og så skal jeg også lige finde ud af hvor de knapper jeg nævner sidder i cockpittet 😉

Jeg jo kører meget i bil så hvis nogle af jer tror i har set at jeg snakker i håndfri, vil jeg bare lige fortælle at det har min Picanto altså slet ikke. Jeg sidder bare og øver checklister 😀

 

26145395_10155752812316885_8785588_o

Næste indlæg

Gaven fra Michael