Boeing checklister

Farvel Tecnam P2006T

De første 2 gange jeg var sat op til eksamen tænkte jeg gangen inden at nu var det et vemodigt farvel til den kære lille skoleflyver, som jeg har haft så mange gode oplevelser i. Den aller sidste tur. Meeeen som eksamen blev aflyst pga. vejr gang på gang på gang, tænkte jeg ikke længere over det. Jeg ville bare være færdig. Nu hvor jeg er færdig ser jeg tilbage på alle de oplevelser jeg har haft i den lille flyver, og hvor har det i grunden været fedt! 😀 Hele 105 timer har jeg siddet i sædet som har taget mig til:

Norge
Sverige
Tyskland
Polen
Frankrig
Jersey
Scotland
England
Prag
Og så selvfølgelig rundt i hele Danmark 🙂

Jeg har fløjet lige forbi Eiffeltårnet henover Paris, landet på smukke Jersey i den engelske kanal og fløjet langs Elben fra Prag til Kiel. Det er det smukkeste jeg har oplevet og jeg har selvfølgelig filmet det hele! Det gør mig så glad at se resultatet, for det var benhårdt arbejde både før turen og under 🙂

 

 

I kan (gen)læse alt om min Europatur HER hvis i har lyst. Det var det fedeste nogensinde men sådan en tur er så heller IKKE billig, skal jeg lige hilse og sige! Læs HER hvad den kostede.

Farvel min kære Tecnam og TAK for federe oplevelser end jeg overhovedet kunne drømme om♥ Selvom jeg ser frem til at flyve kæmpe maskine, vil jeg altid kigge tilbage på dig med glæde 🙂

 

22553849_10155555564136885_260172179_o

Billedet her fangede en flyspotter af mig i Scotland 🙂 

 

 

 

 

Næste indlæg

Boeing checklister