Nytårsglimt

Nytårskagen

Der er blevet spurgt til den fine nytårskage jeg lavede, og det er selvfølgelig en Annemette Voss kage 😀 Jeg synes hun er sej både som bager og blogger, og jeg er blevet så hooked på hende efter at have været med i hendes bagepanel i December sidste år. Eller nu er det jo så allerede sidste år igen 😉 Kan i huske det? Ellers kan i se de mere og mindre vellykkede kager HER, HER og HER.

Opskriften til nytårskagen finder i HER og lad mig advare jer: champagnemousen var to die for!

 

26510237_10155765249001885_491072097_o

 

PS: til de der følger bloggen og får mails når jeg ligger noget nyt op, beklager jeg hvis i er blevet spammet idag. Jeg har sorteret i en masse indlæg fordi der snart kommer nogle fede layoutændringer herinde, så det er bare derfor 🙂 

Næste indlæg

Nytårsglimt