Besøg af Haderslev Ugeavis

Hygger inden ræset

Jeg har svært ved hvad jeg skal skrive herinde, når der ikke er så meget flyvemæssigt at skrive om pt, for det er vel derfor i er her? 🙂 Uanset årsagen er jeg glad for at i klikker herind, og ♥-lig velkommen til nye læsere. Jeg har det sidste 2,5 år givet den maks gas med at blive uddannet pilot og arbejde som stewardesse, og nu nyder jeg at have fri nogle dage inden det igen går amok 🙂

På mandag flyver jeg til Oslo(mere om det senere), og på næste mandag starter jeg mit 4-dages MCC-kursus i Sverige, som er et kursus man skal have for at blive ansat i et selskab. Efterfølgende skulle jeg meget gerne starte på min Boeing 737 typerating, men de sidste ting skal lige gå i hak 🙂

Jeg har brugt min nye fritid på alt muligt dejligt: fødselsdag, dates med Michael, biograftur, løb og min gamle proteinpandekage-opskrift som igen er kommet i brug. Jeg skal hjælpe mine forældre med et arrangement i næste uge, forberede MCC og så har jeg gjort bloggen lidt mere lækker til jer 🙂 Jeg har sorteret alle mine indlæg i kategorierne som i ser øverst i menuen, og så har jeg tilføjet en ny kategori ‘Boeing 737 Typerating’. Her vil i snart kunne følge rejsen fra at flyve lille propel skoleflyver, og til at sidde bag pinden på en stor tung jet. Tro det eller ej, men det tager maks 2 mdr 😉 Og jeg glæder mig! 😀

Kan i have en rigtig god dag 🙂

26694961_10155776638851885_938499972_o

 

 

 

Næste indlæg

Besøg af Haderslev Ugeavis