Hele verden som arbejdsplads

Min første Vlog // Safety Pilot Vlog

Jeg har gerne ville vlogge længe, men der har jo været nok andet at se til. Nu da jeg er færdiguddannet pilot tænker jeg dog at tiden er inde, og i vil derfor hver mandag kunne se en lille vlog fra mig om den forgangne uge. Kort fortalt er en vlog jo faktisk bare et blogindlæg i videoform, og det synes jeg kunne være vildt hyggeligt at dele med jer, for der sker jo altid lidt 😉

I min første vlog har jeg selvfølgelig valgt at lade jer se det fedeste der skete i sidste uge, og det var jo klart min tur til Oslo hvor jeg fløj frem og tilbage som safety pilot.

Selv er jeg vild med at se andres vlogs, for meget kan jo misforståes på skrift(især hvis folk bare vil misforstå det), men i en video hvor man ser smilet og hører tonelejet er det hele bare lidt mere jordnært og det kan jeg rigtig godt lide. Jeg håber i synes det er spændende at komme med helt tæt på, og skriv endelig hvis der er noget i er særligt interesseret i at se 🙂

 

Næste indlæg

Hele verden som arbejdsplads