Har modtaget mit pilot certifikat!!!

Status på typerating og jobsøgning

Efter jeg modtog mit certifikat igår har jeg faktisk allerede søgt 2 jobs, og nogle få andre airlines står på denne uges to-do liste. Jeg gør det så godt og grundigt som jeg overhovedet kan, og søger derfor også kun ét sted om dagen. Typeratingen blev sat på standby da jeg så mit fine fine certifikat, og jeg siger ikke at jeg aldrig vil tage en rating alligevel, men lige nu søger jeg de steder som mangler og ser hvad der sker. Det er ikke særlig opmuntrende at høre hvordan flere jeg kender har søgt mellem 20-100 jobs og kun hørt fra Ryanair, men der sker jo altså heller ingenting hvis man ikke prøver 🙂 Så nu prøver jeg at søge de få steder hvor jeg rigtig gerne vil hen, for ved i hvad? Jeg skal nok få et job engang 🙂 Kommer tid kommer råd.

 

unknown

Næste indlæg

Har modtaget mit pilot certifikat!!!