Med Malle i Århus

JOC // Jet Orientation Course

Folk spørger hvad der skal ske nu 🙂 Skolemæssigt venter jeg på mit JOC, der er ligesom MCC er et kursus som nogle airlines forlanger at man har, og derfor skal jeg selvfølgelig have det. Jeg følges med et hold der startede sammen på GreyBird i sin tid, og jeg er så bare kommet til lidt senere i forløbet. Når de sidste har haft MCC skal vi i samlet flok have JOC og efterfølgende dimissionsfest. Jeg kan forstå på de som henvender sig til mig angående pilotuddannelsen at andre udbydere af uddannelsen, fortæller dem at GreyBird ikke tilbyder JOC? Fis i en hornlygte. Det gør de da 🙂 Jeg bliver simpelthen så ydmygt glad når flere og flere pilot-interessede skriver til mig at i er glade for mit åbne univers herinde, for det kunne jeg jo virkelig godt selv have brugt i sin tid. Så mange tak fordi i læser med ♥

 

27901883_10155863752191885_1774426134_o

Billedet af fra Boeing 737 simulatoren, hvor jeg lige sad i den forkerte side 😉 Det var min makkers tur til at flyve og min til at monitorere. Den der fløj sad altid i højre side for det gav jo mest mening, eftersom det jo er det sæde vi skal ud og sidde i når vi får job 🙂 

Næste indlæg

Med Malle i Århus