ValenTINEs Day 2018

For et år siden fløj jeg selv til Odense

Eller det er jo så et år og én dag siden, for det var på Valentinsdag 2017 at jeg fløj min første solo navigations tur 😀 Det betyder at jeg ikke fløj efter instrumenter, men i stedet kiggede ud og navigerede med kort, kompas og de udregninger jeg havde lavet på jorden. Det var nemt nok at finde til fyn for efter takeoff styrede jeg bare stik øst indtil jeg nåede vandet ved Vejle, og fulgte herefter bare vandet rundt til Fredericia og lillebæltsbroen. På fyn kender jeg jo ingenting så der lænede jeg mig meget op af de udregninger jeg havde lavet på jorden, og lige pludselig lå Odense lufthavn præcis hvor den skulle 😀

Nu sidder jeg her et år efter som færdiguddannet og nyder stilheden før stormen 😉

Næste indlæg

ValenTINEs Day 2018