Oldie but Goodie

Kvindernes Internationale Kampdag

Idag er det kvindernes internationale kampdag, men jeg er jo typen som hver dag forsøger at give de drenge kamp til stregen 😉

Jeg har forsømt meget imens jeg læste til pilot. Alt og alle blev sat på standby og jeg tænkte kun på mig selv og min uddannelse. Det var ikke altid sjovt, men efter at have modtaget min (virkelig fine!) Flight School Report, er det virkelig det hele værd. Det er en officiel rapport hvori Head of Training(som man har bl.a. har fløjet med og som har trænet os) skriver nogle ord om én, så en kommende arbejdsgiver kan danne sig et billede af hvem man er.

I min står der bl.a. “good results and skills”, “has passed all exams in first attempt”, “well prepared”, “highly motivated”, “passed all flight tests in first attempt”.

Jeg er meget stolt! 🙂

 

28795445_10155944693401885_3565522295399120896_o

Næste indlæg

Oldie but Goodie