Kvindernes Internationale Kampdag

Frederikshavn Vlog

Hey læsere 😀
Jeg har lagt en vlog på youtube fra sidste uges kærestetur til Frederikshavn <3
Vi har badet i udendørs pool i snevejr, gået ture i byen, prøvet vilde vandrutchebaner, spist god mad(den ene med en strømafbrydelse på Karma Sushi så der blev lyst op udelukkende med stearinlys) og så er det jo altid et plus når der er bar i badelandet, så man kan sippe cider i boblebadet 😉

Vi var på selv samme tur for præcis ét år siden, men det er oplevelsen bestemt ikke blevet dårligere af! Vi er så også helt enige om at det faktisk føltes som om vi ikke har holdt rigtigt fri, siden sidste år. Så sådanne 2-3 dage væk planlægger vi fremadrettet at få presset ind når tiden og pengepungen tillader det 🙂 Nu er der lige andre projekter på tegnebrættet, men man skal jo huske at tage sig tid til at tage på tur♥

 

Næste indlæg

Kvindernes Internationale Kampdag