JEG ER TILBAGE!

FORNYELSE AF MIT MEDICAL

Hej allesammen, jeg håber i er kommet godt over weekenden ♥
Jeg var til Air Show igår og i fredags fik jeg fornyet mit medical. Det krævede lidt ekstra fokus på mine øjne, da min styrke har ændret sig siden sidst. Jeg har fået nye linser og briller(brillerne går jeg ikke med, men de skal medbringes ombord hvis man flyver med linser) så det er der styr på.

Billederne har jeg selvfølgelig fået lov at tage. Jeg ved ikke hvorfor folk tror jeg sniiiger mig rundt og knipser billeder i smug, haha. Min flyvelæge har undervist mig, så han er ikke så pjattet 😉

Her tjekker han mine øjnes reaktion når jeg kaster rundt med hovedet. Det gøres for at simulere hvor hurtigt øjnene kan fokusere igen, hvis en flyvetur er urolig og man bliver ‘kastet rundt’.

God uge til jer 😀

Næste indlæg

JEG ER TILBAGE!