AIRSHOW 2018 VIDEO

Erhvervslivredder

Folk har spurgt ind til min insta story igår, for ja, jeg er ikke for god til at dele alt herinde. Nogle ting fordi jeg ikke må endnu, og andre ting fordi jeg ikke tænker over det. Nå, men lige efter jul var jeg i svømmehallen og træne op.. til hvad mon? Hehe, DET KOMMER! 😉 og der spurgte min gamle kollega om jeg havde tid til overs, for de manglede hjælp. Inden jeg begyndte at flyve var jeg jo bl.a. erhvervslivredder, og da jeg jo også har fløjet som stewardesse imens jeg gik på flyveskolen, vil jeg vove den påstand at førstehjælp og overblik er noget jeg har styr på.

Selvom jeg har nogle jern i ilden pt, har jeg fundet tid til at hjælpe dem, og har i den forbindelse været til en opfriskning af mit erhvervslivredder certifikat med praktisk prøve og teori, og hjælper nu til 1-2 gange i ugen når der er brug for det. De ved at jeg har gang i andre ting og at jeg er væk når det falder i hak, men indtil da giver jeg en hånd med og hygger med de faste svømmere, som overraskende nok kan huske mig. Der er da ellers sket en lille smule(lol) siden jeg var her sidst, men det er da dejligt at folk synes man er den samme.

Kunne i tænke jer at vide hvad der skal til for at blive livredder? Det er et fedt job som jeg virkelig har været glad for og nu er en smule tilbage i igen 😀 Og hvis i nu vil være heeeeelt sikre på ikke at gå glip af ting, så kan ifølge min instagram lige HER.

 

Næste indlæg

AIRSHOW 2018 VIDEO