Erhvervslivredder

2 kontrakter underskrevet!

Jeg har underskrevet 2 kontrakter idag 😀 Den ene er omkring det som jeg tidligere har hintet til og den anden er et mål jeg satte mig for 3 år siden, som jeg egentlig regnede med at indfri hurtigere. Haha. Rimelig optimistisk tænkt ift. at jeg på samme tid er blevet uddannet pilot og har arbejdet som stewardesse i weekenderne 😉 Men NU er det mål altså nået, et nyt kapitel starter og mere info følger selvfølgelig.

Samtidig har jeg hjulpet til i svømmehallen som livredder, haft en syg Futte i en uge (en blodig tarminfektion, medicin og 1500kr senere er han dog på benene igen <3 ) og så er første prioriteten selvfølgelig hele tiden at få mit første pilot job.

Jeg har en klar ide om hvilke muligheder jeg ønsker at begive mig imod, samt hvilke jeg undgår og jeg gør alt hvad jeg kan, så det skal nok lykkedes 🙂

Rigtig god uge til jer og POWER-KRAM fra mig!

 

PS: beklager udseendet på bloggen pt, det bliver lækkert lige om lidt 😀  

Næste indlæg

Erhvervslivredder