2 kontrakter underskrevet!

PILOT I FORSVARET

Flere har spurgt om det hemmelige jeg har lavet har noget med militæret at gøre efter dette indlæg og om jeg skal være pilot i forsvaret. Hehe, I WISH! At skulle gå i skole 4 år endnu for at komme til at flyve en F35, ville intet gøre mig! MEN med mine 161 cm og kontaktlinser er det ikke muligt. Tro mig, jeg HAR spurgt 😉 Man skal nemlig bl.a. have et usædvanlig godt syn fra naturens side og være mindst 163cm høj.

Forsvaret tager heller ikke bare piloter ind hvert år som på de civile uddannelser, nej de tager folk ind når der er brug for det, men det er der faktisk lige nu! Så hvis du drømmer om at blive pilot SÅ PRØV DA AT SØGE I FORSVARET! Jeg gik i klasse med en på pilotskolen med samme drøm som mig, som blev sorteret fra fordi hans lårbensknogle var for lang. Så ja, der er nogle hårde krav og man skal virkelig passe ind i nogle forudbestemte små kasser. Men hey, man kan højst få nej og så kan man jo altid prøve at blive civilpilot som os andre 😉

I Danmark har vi lige nu kun 1 kvindelig jagerpilot, som netop er begyndt at flyve igen efter 2. barsel. Jeg synes simpelthen hun er SÅ er sej! I kan læse mere om forsvarets pilotuddannelse lige HER

 

 

 

 

Næste indlæg

2 kontrakter underskrevet!