PILOT I FORSVARET

MIN FØRSTE DESIGNERTASKE

Har fået min aller første designertaske!!! Det er sådan noget jeg altid har drømt om at købe, men som jeg dog er for fornuftig til faktisk at gøre. Endnu 😉 Jeg har meget klare prioriteter: bil, uddannelse og hus, så indtil de ting er på plads køber jeg ikke dyre tasker eller andet gøgl. Bum.

Da jeg gik i 7. klasse købte jeg dog en brugt Louis Vuitton taske. Den var lille og slidt men jeg var meget glad for den, for jeg havde jo SELV købt den. Meget vigtigt! Glæden varede dog kun ved til 2 andre piger på skolen købte en magen til og SÅ blev min altså sat til salg. Haha. Tasken blev solgt til mere end hvad jeg havde givet for den, selvfølgelig, og så synes jeg egentlig det var federe at have tjent penge end at have en designertaske nu hvor “alle” alligevel havde den. Hahaha. What a diva.

Siden da har jeg ingen designertasker haft, men jeg har da kigget meeeget på min mors. Så meget at hun nu har givet mig min helt egen taske i “for tidlig fødselsdagsgave”!!! WHAT! 😀 😀 😀 Det er altså en taske til over 3K som hun SELV har sparet op til og købt og som nu er det min♥ Det er en lille sort, sofistikeret og rå Mulburry taske i slangeskind og guld OG DEN ER LIGE MIG! Og eftersom jeg aldrig har andet med end iphone, penge og lipgloss med mig er størrelsen jo genial. Lille pige, lille taske 😀
Og én ting er helt sikker: den bliver ALDRIG SOLGT! Om det så er godt købmandsskab eller ej 😉

TUSIND TAK MOR ♥♥♥

 

Næste indlæg

PILOT I FORSVARET