MIN FØRSTE DESIGNERTASKE

“JEG TROR DER ER SKØNNEST I DANMARK”

 

Sådan stod der på en sten ved vandet og jeg er enig ♥ Michael og jeg var på tur til himmelbjerget den anden dag, hvor vi spiste en lækker frokost ved vandet. Efterfølgende var vi en tur inde i Silkeborg by hvor der var jazz festival, så der blev vi jo nødt til at få en drink og en øl for ligesom at passe ind 😉 Vi stødte tilfældigvis på noget af Michaels familie som vi fik snakket og hygget lidt med inden turen igen gik hjem. Jeg synes virkelig at der er lækkert i Danmark for tiden! 😀

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN FØRSTE DESIGNERTASKE