"JEG TROR DER ER SKØNNEST I DANMARK"

SE MIT STINE GOYA KØB!

 

NU skal i bare se hvad jeg har købt! 😀

 

ER DET IKKE FLOT?!

Stine Goya er seriøst mit ynglingsmærke og eftersom jeg har lidt at fejre(som jeg iøvrigt afslører imorgen 😀 ) og derudover også har fødselsdag om 1 uge, investerede jeg lige i nogle gode ting til mig selv: en farverig kjole, glimmerstøvler, en god lang cardigan og fine sandaler♥ Jeg er nemlig maks fan af farver og glimmer, men nu har jeg jo også haft skjorte, slips og flade sorte sko på næsten HVER dag i MANGE dage i en LANG periode! Det skal jeg fortsat fremadrettet og så kan jeg jo godt give den gas når jeg er på jorden, ik 😉 Jeg havde spurgt min mor om hun ville med på turen og det ville hun gerne. Vi(jeg) shoppede, fik et lækkert stjerneskud til aftensmad og kørte så hjem til gården hvor vi luftede hundene, imens vi nød en Aperol. En dejlig dag ♥ Indlægget er forresten ikke reklame. #Iwish.

 

Næste indlæg

"JEG TROR DER ER SKØNNEST I DANMARK"