SE MIT STINE GOYA KØB!

JEG HAR SKREVET KONTRAKT MED…

 

Jeg har skrevet kontrakt med Bloggers Delight! 😀

 

Tænk engang, jeg startede bloggen i 2015 så i kunne følge mig gennem pilotuddannelsen og nu, 3 år senere, er mit lille unikke univers, som jeg hidtil har arbejdet på af ren og skær lyst og passion, nu så velbesøgt at nogen faktisk vil betale mig for at fortsætte. Hvor er det fedt!

Jeg skal dog flyve og vil have mit fokus der, så derfor har jeg teamet op med Bloggers Delight som vil tage sig af det praktiske og dermed give mig friheden til udelukkende at koncentrere mig om at flyve og skrive.
A dream come true ♥

NYT
Ordet ‘annoncering’ står nu i menuen og en mail er oprettet under mine kontaktinformationer. Al kontakt går så gennem Bloggers Delight som forhandler på vegne af mig, imens at jeg er den heldige kartoffel der i sidste ende frit kan takke ja eller nej til tilbud ift. om det gavner jer. Det er jo jeres skyld at jeg nu vil få indtjening gennem bl.a. links og bannere i siden, så hvis nogle vil lave business med MIG skal det gavne JER!
God deal, ik? 😀

Tjek også lige mine nye naboer ud, øverst til højre. Det er simpelthen ingen ringere end seje Tina Lund, Nikita Klæstrup, Anne Gadegaard, Kira Eggers og Linedansen! Jeg er virkelig beæret over at nogen synes jeg passer ind i sådan en POWER-gruppe!

3 år er gået med at passe og pleje det lille frø som jeg såede for 3 år siden og det kan jeg, takket være jer, nyde godt af nu. TAK  ♥

 

 

Imorgen deler jeg et indlæg om ‘mig og min store mund i luftfart’, som jeg længe har arbejdet på at få formuleret korrekt og jeg er spændt på hvad i synes om det! Vi læses ved 🙂 

Næste indlæg

SE MIT STINE GOYA KØB!