JEG HAR SKREVET KONTRAKT MED…

“HENDE DEN LILLE SKRAPPE”

Mange tak for den fine respons på mit indlæg igår 🙂

Jeg er så glad for at være her, tiltrods for at det ikke har været helt smertefrit. Det ved jer som har læst med længe jo godt, men til jer nye (og pænt velkommen forresten! Der kommer et indlæg til alle jer som nu også kigger med herinde, imorgen 🙂 ) skal i bare vide at det ikke er let at komme hertil, når man er i luftfart.

Jeg har nemlig skrevet om mine oplevelser med sådan en ærlighed at jeg faktisk er blevet truet med advokat for at dele ud af mine(og mange andres) oplevelser af bestemte produkter, fordi at få(ja, jeg vælger at tro at det forhåbentligt er få i branchen) mener at man ikke må sige ting højt… Jeg er enig i at man ikke skal kæfte op om alt i tide og utide, men når noget direkte er ulovligt eller unsafe så åbner jeg altså munden. For ved i hvad? Det er sådan set det man får sin løn for som pilot 🙂

Jeg kan heller ikke bestikkes med hverken penge eller jobtilbud(det er ellers forsøgt), for hvis nogle laver nykker som er ulovligt eller unsafe, så skal jeg bare ikke være en del af det. Jeg ville nemlig aldrig kunne tilgive mig selv hvis der en dag skulle ske noget, som jeg kunne have forhindret. Not on my watch.

De fleste er dog meget positive omkring min blog, fordi de ved at jeg jo bare er ordentlig og derfor går op i at ting er det samme. Det skræmmer jo faktisk kun dem som ikke har rent mel i posen, ik 😉 For når alt kommer til alt så er jeg er jo faktisk bare en pige fra Sønderjylland, hvor den tyske ordenskultur er noget jeg har med hjemmefra og værdsætter. Så mit rygte, om man vil, som ‘hende den lille skrappe’ tager jeg bare som et kompliment, for at have de værdier er heldigvis noget de fleste fornuftige mennesker (og flyselskaber) ser som en værdi 🙂

Long story short: Ordnung muss sein = Der skal være styr på tingene!

 

 

Næste indlæg

JEG HAR SKREVET KONTRAKT MED…