Pænt goddag!

TIPS TIL AT KOMME AFSTED!

Jeg er simpelthen så glad for at løbe. Siden jeg var start-teenager har jeg brugt det som et hjælpemiddel til mange ting og det er jeg faktisk ret stolt af. Når jeg er sur så afreagerer jeg til voldsomt musik, når jeg er ked af det føles det rart at smerten i benene overskygger den i hjertet og når nogle kommenterer negativt på mit udseende, ja, så nyder jeg virkelig at løbe mig til at kunne presse mig ned i noget lækkert tøj og tænke: “fuck dem, jeg ser godt ud og kan løbe fra dem hvis det skulle være” 😉

Er det sundt at have det sådan? I don’t know, men det virker for mig og jeg har modsat mange andre ALDRIG rørt hverken stoffer eller røget hash. Jeg ryger heller ikke cigaretter eller drikker kaffe, for indtil videre kan jeg godt lide ikke at være afhængig af noget som helst. Jeg HAR nemlig set hvordan kaffe-mennesker ser ud om morgenen, hvis de ikke har fået deres kaffe! 😉 Haha.

Jeg har ellers fået tudet ørerne fulde med “bare vent til du får børn eller skal flyve om natten!””. Jaja, det gør jeg så 😉 Den tid den sorg. Lige nu har jeg det bare godt og det føles virkelig rart. Og så løber jeg jo oftest fordi jeg rent faktisk har lyst og er glad 😀

De 3 positive tanker som altid hjælper mig ud af døren er:

1) Du kan spise mere
(dét i sig selv er grund nok til at løbe for mig, for jeg elsker mad!)

2) Du kommer til at se bedre ud

3) DU FÅR DET BEDRE ♥

Derudover er det jo nok det mest hurtige og effektive træning der er, det kan gøres alle steder og man behøver ikke løbe langt! Det gider jeg ihvertfald ikke længere. Den tid er forbi 😉

Udover de positive tanker har jeg 2 ting som jeg altid gør, når der skal løbes:

1) Jeg ligger tøj og sko klar dagen før

2) Jeg tager afsted selvom jeg ikke har lyst, og går bare i stedet

Den sidste er især en god vane for lidt motion er bedre end ingenting, jeg finder ro ved at være i naturen og bevæge mig og oftest ender jeg faktisk med at løbe alligevel, fordi jeg synes det tager for lang tid eller bare tænker “tag dig sammen Tine!”. Hehe.

De ting virker for mig, så jeg håber i også kan få glæde af det♥

*Som bonusinfo har jeg læst at motion og dét at være omkring dyr er noget af det bedste man kan gøre for sig selv ift. til at forebygge stress, så det er jo også værd at huske på. Motion er at forkæle sig selv♥ Og så er det billigere end en psykolog 😉

 

 

 

Næste indlæg

Pænt goddag!