I'M ON A BOAT!

HIP HURRA DET MIN FØDSELSDAG!

Det min fødselsdag! Wuhuuu 😀 Jeg var tidligt oppe og ordne, presse 30 appelsiner til frisk juice, osv. og da jeg kom hjem fra bageren med rundstykker + romkugler, stod der en flybillet fra Michael på bordet! Vi skal til London!!! ♥ OMG. Jeg har aldrig været i London før, så jeg glæder mig helt vildt 😀 Af min familie havde jeg kun ønsket mig penge(jeg har jo brugt hele sin opsparing på flyvetimer), så det gav de mig + en ny telefon med et kamera der virker. Man kan jo ikke være blogger uden et kamera vel 😉 Jeg fik også en kæmpe buket med 25 langstilkede pink roser, med et fint kort fra ‘mine børn’. Det havde min mor fikset og det var bare så sødt ♥ Jeg plejer at lave en opsamling af året der er gået på min fødselsdag, men den får i altså først når jeg afslører hvad jeg rent faktisk har lavet 😉 Hehe. Der går ca. en 3 ugers tid og så tror jeg det stikker HELT af herinde. Jeg glæder mig!

I kan (gen)læse mit update fra sidste år HER

Hav en dejlig dag og nyd hvor sød jeg har været i år ☀️☀️☀️

Næste indlæg

I'M ON A BOAT!