HVORFOR MELDTE JEG MIG TIL ROBINSON?

SÅDAN KOM JEG MED I ROBINSON EKSPEDITIONEN 🌴

Fik i læst hvorfor jeg meldte mig til årets ekspedition?

Flere har spurgt hvordan og hvornår castingen foregik, så det skal i da få svar på! 😀

 

November 2017
Ansøgningen blev sendt

efter jeg så sidste års finale og tilmeldingen til årets ekspedition åbnede på TV3‘s hjemmeside. Jeg skulle besvare et LANGT spørgeskema, men fik det hurtigt gjort ved bare at følge min første indskydelse. 

 

Januar 2018
Modtog jeg en mail

hvor der stod at jeg foreløbig havde fanget deres interesse og at jeg ville modtage et opkald fra dem.

De ringede

og stillede mig en række spørgsmål om hvorfor jeg gerne ville med, hvad jeg var for én, hvad jeg lavede lige nu, hvorfor de skulle vælge mig, osv. Der gik 5 minutter hvor casteren nærmest ikke fået et ord indført og så blev jeg ellers inviteret til 1. casting 🙈

Første casting

var på et hotel i Vejle for jyderne. Man skulle medbringe kopi af pas og straffeattest og jeg glemte begge dele! Jeg havde modtaget mailen omkring det da jeg var på MCC i Sverige, hvor jeg sov om dagen, fløj om natten og iøvrigt havde halsbetændelse. Så den var lige glippet. Fuck! Nå, men ind til castingen kom jeg iført pink pels, gummistøvler og et kæmpe smil 😀 Det gik glimrende, men jeg var alligevel træt af at have glemt de eneste to ting, jeg skulle huske! I HAD ONE JOB! Jeg ringede til politistationen, så da jeg så landende i Haderslev hentede jeg min straffeattest, tog et kopi af mit pas derhjemme og kørte så hele vejen til Vejle igen, for at aflevere det til dem. Bum! Der var en anden til casting da jeg kom frem, så jeg ventede til de var færdige og løb så hen og bankede på ruden til lokalet. De 3 castere grinede og sagde at jeg bare kunne have sendt dem en mail. Det vidste jeg da godt, men de skulle vide at jeg VILLE med!

 

 

 

Februar 2018
De ville have en video

på 20-30 sekunder, som jeg selv skulle lave til dem og sende på mail. Det skrev de 2 dage efter første casting, så det måtte jeg igang med! Den skulle indeholde navn, alder, by, arbejde og motivation🎬

Anden casting

blev jeg inviteret til 5 dage efter min hjemmevideo. Denne gang var det i KBH, foran 6 personer og jeg måtte ikke have makeup på. De bookede hotel, så Michael og jeg lavede en tur ud af det♥ Igen grinte de en del af mig, fordi jeg mødte op og var orange! Jeg havde fået en spraytan dagen inden, da jeg ikke ville se bleg ud i hvid skjorte til min pilot dimission, som var dagen efter castingen. Haha! Så deeeeet. Til slut skulle jeg fortælle hvilken personlig ting jeg ønskede at tage med på øen og have taget billede i badetøj. Jeg havde haft bikinien på indenunder hele dagen, så det så ret tosset ud 👙

 

 

 

Et spørgeskema mere skulle udfyldes

så det gjorde jeg ✔️ De skrev det et par dage efter 2. casting, så de holdte hele tiden folk til ilden.

 

Marts 2018
Lægetjekket

blev jeg inviteret til i starten af Marts. Det foregik 2 uger senere i KBH og var mere grundigt end mit årlige medical! Jeg måtte ikke spise fra midnat dagen før og skulle udfylde flere skemaer, have taget blod- og urinprøver, mit hjerte skulle scannes, lunger undersøges, EKG måles og jeg skulle vaccineres for en masse. Jeg skulle til samtale med producenten og redaktionschefen, til en anden samtale omkring mit portræt til programmet og til en tredje samtale ved en psykolog. Jeg skulle måles vandret + lodret, vejes og prøve det sponsorerede tøj, sko og badetøj. Også denne gang var Michael taget med derover♥

 

April 2018
Til sidst ringede de

i slutningen af marts og spurgte om jeg var klar til at tage til Filippinerne om 2 uger. “JA!” 😀 🎉
I april kom der styr på kontrakten, min personlige ting og den meget korte pakkeliste. 2 uger senere havde Michael kørt mig til Kastrup Lufthavn, hvor jeg i første omgang skulle med Thai Airways til Bangkok. Bum!

 

 

Pakkelisten, turen derned og min personlige ting deler jeg selvfølgelig også med jer. Senere✌️

 

 

 

 

 

Næste indlæg

HVORFOR MELDTE JEG MIG TIL ROBINSON?