ROBINSON DELTAGERNE 2018

ÅRET DER GIK 2017/2018 – 24 ÅR

Normalt laver jeg et ‘siden sidste år’ indlæg omkring min fødselsdag, men i år får i det først nu, da jeg lige skulle have lov til at afsløre hvor jeg var i foråret🌴

Så here it goes! Sidste år:

Holdte jeg min 24 års fødselsdag i Ejsbøl

Fløj over storebælt

Felix blev kørt ned
Men blev fikset for 26.000kr og er idag en glad lille guldhund, uden men🙏🏻

Fløj til udlandet for første gang. Gæt hvor 😉 

Fløj til smukke Kristiansand i Norge

Var på SPIC(student pilot in command) tur rundt i Europa

Havde et kamerahold med i skole
Til en stor artikel i Århus Stifttidende, som senere blev købt af JydskeVestkysten. Jeg var også i Haderslev ugeavis da jeg blev færdiguddannet og imorgen skal jeg interviewes af JydskeVestkysten ift. min deltagelse i Robinson.

Min stewardesse-kontrakt udløb
Jeg blev tilbudt fuldtid, men timingen passede fornuftigt ift. at have mere tid til mine sidste flyveeksamener✈️

Var i USA
Som var fantastisk, men selskabet det modsatte. For at sige det lige ud har det sidste år været et helvede, hvad mine svigerforældre angår. Jeg er ikke god nok, er “ikke velkommen i familien” og de fryser mig ude. Da Michael alligevel tog mig med på en familietur og de fandt ud af at jeg kom, resulterede det i at de ville sættes af. I en bil. Foran deres børnebørn. Som efterfølgende spurgte “hvorfor vil farmor og farfar ikke gå med os?” De gik rundt alene, det samme sted som resten af familien gik rundt med os. De har sagt Michael skal vælge, da de ikke vil have noget med hverken mig, eller et barn vi måtte få sammen at gøre. Unødig bekymring. Ingen kvinder har nogensinde været gode nok til deres sønner og magen til 💩 dette år har budt mig privat, skal man vidst lede længe efter. Jeg har grædt og ønsket mig væk, men alligevel præsteret i skolen hver eneste gang jeg skulle. Jeg kan hvad jeg vil og de som ikke ønsker mig eller Michael det godt, kommer til at få det træls❤️ Jeg må dog hellere skynde mig at sige at jeg ER blevet inviteret. Til én ting. Efter et helt år som ikke eksisterende. Samme dag som det blev offentliggjort at jeg kommer i fjernsynet hver mandag… Jeg tænker at man har lige så mange forsøg til at behandle mig ordentligt, som jeg brugt på at bestå alt på pilotuddannelsen👊

(Racer)bilen fik nyt design


Fløj til Sylt og købte is 😎🍦

Var på Bornholm for første gang
Jeg lavede en touch and go, så det var 5 fine sekunder på Bornholm😂 Jeg må blive længere næste gang.

Fløj til Trollhättan

Bestod MEIR Final Check


Mødte Anders Samuelsen
Til et flot arrangement på Fuglsang. Jeg kan virkelig godt lide Anders, men efter det stunt LA lavede ift. Burka-sagen, støtter jeg ikke længere partiet 🇩🇰

Var til klapjagt på Nørbygård


Bestod MEIR (multi engine instrument rating)

Øvede Boeing 737 flows i skolens Mockup

Bestod CPL Final Check

Bestod CPL (commercial pilot licence)

Holdte jul med familien på Nørbygård og Nytår med Michael i Ejsbøl
Jeg havde ingen penge, så alle i familien fik et billede af mig i IKEA ramme✌🏼

Fløj til Oslo som safety pilot på en business jet

Bestod MCC

Fik mit certifikat

Besøgte Tirpitz

Fik JOC
Der var kun plads i det forkerte sæde 😊

Dimitterede fra GreyBird Pilot Academy

Var på kæreste-tur til Frederikshavn

Holdte påske på Nørbygård

Optog Robinson på Filippinerne

Prøvede en F-35 simulator


Fik fornyet mit medical

Var til Airshow med Jose

Fik fornyet mit Erhvervslivredder certifikat

Skrev kontrakt med Bloggers Delight

Fik min første designer-taske
Af mor❤️

Så himmelbjerget med Michael


Var til Tall Ships Races

& nød bare generelt bare den varmeste sommer i DK nogensinde☀️☀️☀️

Bum! Det har uden tvivl været det mest udfordrende år, so far, så 2018/2019 kan bare komme an! 🔥

 

 

Næste indlæg

ROBINSON DELTAGERNE 2018