PRIDE 2018 🌈

AT BLIVE FILMET I ET TV-PROGRAM

 

Det er jo ingen hemmelig at vi i Robinson bliver filmet fra alle leder og kanter. Nogle bedre end andre! Men hvordan havde jeg det med det? Og hvordan har jeg det nu? Det korte svar er: godt.

At hele DK om 1 uge skal se mig i badetøj, uden make-up og kampsvedende bliver da bare sjovt. For jeg ser jo altså ud som jeg gør og hviler en del i mig selv ift. min fremtræden. I en verden hvor det for mange handler om hvordan man ser ud, går jeg nemlig mere op i hvad man kan. Og kan man noget er man automatisk mere selvsikker. Det er jeg ihvertfald 💪

Personligt dømmer jeg heller ikke andre på hvor de kommer fra, deres titel, efternavn eller hvor mange penge de har. Nej. Jeg dømmer folk ud fra hvordan de opfører sig og hvad de kan, så jeg håber at folk gør det samme med mig. Og hvis ik’ går det nok😉

Jeg står nemlig ved de ting jeg gør, for alle mennesker griner, græder, tier og råber. Jeg har intet imod at folk skal se hvad jeg gør i forskellige situationer og endte da også med slet ikke at tænke over at jeg havde et kamera i ansigtet. Om det så er godt eller skidt får vi jo at se, men uanset hvad, er det mig✌️

 

 

 

 

Næste indlæg

PRIDE 2018 🌈