ROBINSON PREMIERE OUTFIT😍

ROBINSON SNIGPREMIERE VLOG 🎬

Vi havde den dejligste dag i torsdags!

Vi kørte fra Haderslev kl. 7, landede i KBH kl. 10, klædte om, fandt mad og så skulle jeg styles i Wooma kl. 11. Fik i set mit look? De var meget dygtige og søde derinde! Tak😍

Kl 13:20 ankom vi til NIMB. Vores +1(min var selvfølgelig Michael💗) blev sendt op på taget, hvor første del af arrangementet foregik. Imens blev vi gemt væk og pressen ankom 13:30. To og to blev vi sendt op foran pressen, fik taget mange billeder og blev så ‘sat fri’ i pool-området på taget af NIMB hvor vores +1 ventede på os OG SÅ HYGGEDE VI! Med snaks, tapas, drinks og chokolade-desserter. Det var faktisk svært at finde et sted at sidde og når jeg så endelig slog røven i sædet med min tallerken, kom søde personer fra pressen og spurgte om de måtte låne mig til enten spørgsmål eller billeder. Det må være derfor de kendte er så slanke 😉

Michael var god til at hjælpe mig med at filme det hele, så det er virkelig rart! Vi fik begge taget billeder med Jakob Kjeldbjerg og i køen til maden fik Dan Marstrand også en tur. Ved 15-tiden bød Jakob velkommen foran storskærmen og legenderne(Dan, Richard og Sonny) holdte tale. Det første afsnit blev vist foran os, vores gæst, Jakob, legenderne, produktionen, pressen og TV3.

I KAN GODT GLÆDE JER!!!

Jeg er en hidsig lille en fra start af, men det overrasker nok ikke nogen 😉

Kl. 18 var det slut og en efterfest var arrangeret af en flittig deltager, hvor halvdelen af årets ekspedition var med. Vi prioriterede en kæreste-tur✌️

Efter en en kold skyller + nyt tøj, tog vi ud og nød sushi, drinks og en lille bytur i hinandens selskab💗 Igår regnede det da vi vågnede og vi hoppede derfor i hotellets pool, til det stoppede. Efterfølgende tog vi i tivoli og spiste lækker frokost og prøvede ting, inden vi ved en 17-tiden vendte snuden mod Sønderjylland.

Vi havde en virkelig dejlig tur sammen, som måske bliver den sidste foreløbig, hvis visse ting flasker sig✈️

 

 

 

Næste indlæg

ROBINSON PREMIERE OUTFIT😍