ROBINSON SNIGPREMIERE VLOG 🎬

REJSEN TIL ROBINSON! 🌏

Så er det idag det går løs på TV3 kl 20:00!
Kunne i tænke jer at vide hvad man som deltager skal igennem, inden slaget går igang?
I kommer jo til at se os deltagere dumpe tilfældigt ned på en øde ø i aften, men i virkeligheden var rejsen til verdens ende meget lang!

2,5 time = tog det fra Haderslev til Kastrup lufthavn.

Her mødtes alle deltagere for første gang og skulle så fortsætte den lange rejse sammen. Vi havde skrevet under på at vi ikke måtte tale ret meget sammen, da det er meningen at vi først skal ‘møde hinanden’ i programmet som i ser og derved ikke kende hinanden inden. Jeg holdte mig 100% til de retningslinjer jeg havde skrevet under på. Det er ikke alle der kan sige det 😉

10 timer = tog det fra Kastrup til Bangkok

Der var ventetid i Bangkok og her blev telefonen taget fra os. Vi fik lov til at ringe hjem og sige at vi nu var i Bangkok, men fik så først mobilen igen da ekspeditionen var slut.

2,5 timer = tog det at flyve fra Bangkok til Manila

12 timer = kørte vi i bus fra Manila og ud mod ingen. En virkelig bumpy ride og en chauffør som havde trukket sit kørekort i en automat 😉

2 timer = ventede vi i om natten ved en havn på at båden vi skulle sejle med dukkede op

3 timer = sejlede vi i en filippinsk båd til vi nåede den by vi som skulle bo i, inden programmet startede.

Så kørte vi i busser op mod vores hotel og her overnattede vi 3 gange, inden vi en tidlig morgen blev sparket igang. I tiden på hotellet blev vi i forskellige hold sejlet ud for at få taget billeder, lavet interviews og klip til vores intro. Vi fik også safety-briefings, program briefing og så gik det hele ellers løs en tidlig morgen, hvor vi blev vækket før fanden fik sko på.

Her skulle vi stå klar og tjekkes for at vi ikke tog noget med, som vi ikke måtte. Vi måtte fx. kun have én elastik med til håret og de tog kontaktlinserne fra os som bruger det(vi fik så et sæt udleveret hver dag af produktionen).

Vi blev kørt ned til en havn og ventede i lang tid på at den voldsomme regn lagde sig. Så blev vi stillet op på en lang række, kameraerne blev tændt og så blev vi igen tjekket en af gange, inden vi hoppede op i nogle både, som sejlede os mod øen hvor programmet skulle starte. Her ventede vi også i lang tid pga. regnen, men pludselig blev vi jaget hen ad stranden i samlet flok og dér stod Jakob Kjeldbjerg og en masse kameraer og ventede på os 😉

SÆT IGANG! 

Se med i aften og find ud af hvordan de første 4 dage gik for mig!✌🏼

Og husk at i kun ser 1,5 time ud af 96 timer fra flere forskellige steder. Haha 😜

 

 

Næste indlæg

ROBINSON SNIGPREMIERE VLOG 🎬