REJSEN TIL ROBINSON! 🌏

1. AFSNIT // BILLEDESPAM OG FACTS

Først. Tusind tak til dem som har skrevet søde beskeder til mig❤️

HVAD sker der for at de 3 gamle hverken syntes jeg var helt eller skurk? Jeg er da max en Gryffindor-type, det ved alle! 😉 Nå, men sådan blev det ikke.

Landstigningen

Vi skulle beslutte hvem der skulle kaste ringe og jeg meldte mig på banen 2 gange. Casper insisterede dog på at det var ham, fordi han gik til håndbold. Jeg bakkede ud, da jeg ikke ville trumfe mig igennem i den aller første ting vi skulle. Det synes jeg virker så arrogant og ville være en dårlig start. Især hvis man så gør det og så efterfølgende OVERHOVEDET ikke kan ramme. Vi havde ellers kæmpet os helt op på siden af heltene, så jeg forbandede mig selv over at jeg ikke havde insisteret på at kaste, så jeg havde haft noget indflydelse. Vi endte i sumpen og jeg kunne ikke gøre en dyt ved det.

 

Sumpen

Skriver jeg et særskilt indlæg om en af dagene, men da vi ankom var jeg kampklar. En sump skulle ihvertfald ikke få mig ud af Robinson og jeg lovede mig selv for fremtiden ALTID at melde mig på en af de vigtige roller, når vi skulle i dyst eller kappestrid. Programmet har klippet Malene så hun ligner en der intet gider, men det var nu ikke mit indtryk. Hun var nedtrykt over sumpen, ja, men hun hjalp lige så meget til med at bygge, som alle andre. Måske havde Casper bare travlt med at få vendt alle øjne væk fra sig selv og hans præstation i landstigningen, for så i stedet at få dem over på én som han kunne overbevise folk om at stemme ud. Det er jo heller ikke alle der kæfter sådan op som jeg fx gør og det betyder jo altså ikke man er passiv, men bare at man er rolig anlagt.

Dødskampen

Havde jeg hjemmefra lovet mig selv ikke at melde mig til frivilligt. Det er jo et sats som kan få en smidt ud på røv og albuer, men efter at have set kampen gad jeg da godt at have været med 😀 Det var dog kun Kristine som var så sej at turde melde sig, uden at vide hvad det indebar. Respekt! Og se lige hvor glade vi var da hun kom tilbage😍

Ansigtsmaling

Var Malenes personlige ting og den var genial! Jeg ville ønske at jeg havde taget noget med som kunne bruges til noget socialt, men jeg havde hjemmefra troet at jeg havde behov for noget der kunne minde mig om hvor sej jeg er. Det burde jeg have vidst at jeg slet ikke behøver ting til 😉 Haha. Jeg havde mine pilotstriber med, så da jeg så de andres fede ting: ansigtsmaling, strandtennis, osv. beholdte jeg bare striberne i tasken og holdte mund med det. Hehe.

Dysten

Var for vild! Legepladser som denne er jo især grunden til at jeg meldte mig til programmet, for jeg ELSKER at give den gas, som var jeg stadig i værnepligt! Wuhuuuu. Vi skulle vælge en som skulle springe ud på pælen, holde balancen og hive selen fra den ene til den anden ende af pælen. Her trumfede jeg mig igennem og det gjorde jeg også ift. at Louise skulle sidde over. Hun havde kastet op lige inden vi gik ind til dysten og havde selv nævnt at hun var svimmel og ikke fit for fight.

Vi fix pælen gravet op og placeret i selen, så nu skulle hjulet drejes. Der var ingen modstand, så det var faktisk ret bøvlet da det fik voldsomt meget fart på. Drengene gav den gas og da de skulle de ha et break, stod jeg selv og drejede det kæmpe hjul mod 2 mænd fra det modsatte hold💪

Alle var kommet over pælen, da jeg så som den sidste skulle springe ud og få selen ned i den modsatte ende. Vi talte 3-2-1, hvor drengene så løftede pælen imens jeg så hev og flåede den skide sele ned i den modsatte ende. Mission complete!

Vi gravede løs for at få pælen under nettet og det var fandme varmt! 40 grader, ingen vind, sand sand sand og en meget tom mave. Jeg kravlede efterfølgende ind under og hjalp med at hive de 200 kg frem.

Da vi skulle have pælen hængt op kunne alle 8 mand ikke stå og holde den lodret, så jeg løb op for at dirigere de andre. Nok ikke en overraskelse for de der kender mig 😉

Pælen kom på plads, folk kravlede op og jeg hjalp alle så godt jeg kunne med skub i røven og som trappe. Da jeg selv skulle op kom jeg i problemer, for der var ikke en skid plads! Hos heltene havde de 2 nederste personer både en pæl at sidde på + én af holde i helt alene. På vores den nederste pæl stod de fleste! Jeg kiggede hele vejen rundt, men indså til sidst at jeg måtte forsøge at møve mig op.

 

Det gik ikke. Vi tabte og jeg var SÅ hidsig. Fandens også! Når Kjeldbjerg kan se sådan noget er han rigtig god til at stikke til en, hvilket resulterede i at jeg med tåre i øjnene fortalte ham at “jeg FUCKING hader at tabe!” Haha.

Taktik

Efter dysten skulle vi i ø-rådet og der skulle snakkes taktik. Jeg vidste hvor jeg havde Malene og Kristine, da vi kom godt ud af det sammen. Tyrker, Louise og Casper havde længe haft en 3-kløver og opsøgte så de resterede deltagere, da vi stod foran et ø-råd. Det var rigtig svært at snakke taktik i sumpen, for vi havde kun platformen i ser på tv og så stedet hvor vi gik ud for at tisse. Jeg vidste godt den efterfølgende morgen at vi skulle være hurtige, men jeg havde ikke regnet med at Casper løb i måsen på folk når de skulle ud at tisse. Jeg håbede dog på at kunne tale noget fornuftigt ind hos Sebastian og Jakob, da jeg fornemmede at Casper nok heller ikke var en type som de ville omgåes herhjemme.

Jeg kan fortælle jer mange røverhistorier, men kort sagt var han en ‘smart-i-en-fart’-type, som snakkede meget om penge, sin bil(som har lædersæder, bose-anlæg og bla bla bla), prisen på hans tøj(jakke til 8000kr) og så kender han mange kendte folk. Ja, selv Mascha Vang har engang tilbudt ham at komme op til hendes hotelværelse og hygge, da han arbejdede på Kurhotel Skodsborg. Uha uha. Han kan jo så heller ikke vide at jeg hader når folk snakker om penge, for det gør jeg virkelig! Det er jo den sidste ting som har værdi på en øde ø, medmindre det er sedler for så har de trods alt en hvis brandværdi 😉

Personlighed til side, var målet at sætte det stærkeste hold. I min optik er et stærkt hold et alsidigt hold og at dømme ud fra Caspers fuck up i landstigningen og efterfølgende styrt i dysten, vurderede jeg at det eneste ham Københavner-sælgeren kunne, var at snakke. Og når man så derudover har en brækket tå og fortalte at han ikke sov godt om natten pga. ondt i skulderen efter styrtet, var jeg bange for at han alligevel ville ryge ud på noget der var relateret til hans skade. Og igen er Robinson ikke kun styrkeprøver, det er også hjerne og DET havde Malene👊

Vi besluttede blandt pigerne at jeg tog snakkende, så det er derfor at i kun ser mig tale med gutterne. Jeg snakker jo i forvejen meget 😉 Sebastian var på vores side hvis Jakob også var. Alt afhang af Jakob, den 43-årige murer fra Nordjylland, som jeg håbede heller ikke gad sådan nogle københavner-typer 😉

Ø-rådet

Var ikke en overraskelse. Vi vidste Malene røg for Jakob havde som det sidste i vores snak været ærlig og sagt at han ville stemme på hende, ‘fordi at han havde givet Casper hånden først’. Så vi SKULLE være løbet med Jakob ud for at tisse om morgenen! Satans. Casper vandt og Malene røg hjem.

Om det så var en god beslutning, får i jo at se✌🏻 Glæder i jer til det næste afsnit? PS: alle klip af mig fra 1. afsnit er nu samlet på min instagram story. Jeg hedder: Pilottine✈️

 

Blot til info: Jeg ved at Casper ikke græder sig i søvne over det jeg skriver, for så havde jeg ikke gjort det. Det var et spil og Casper og jeg var på hver sin side. Casper var en god taktikker, men personligt er vi langt fra hinanden. Casterne har efterfølgende fortalt mig at vi to blev sat sammen for at lave rav i den, så dét lykkedes da. Haha. Man skulle tro at de havde prøvet det før 😉 

Næste indlæg

REJSEN TIL ROBINSON! 🌏