AT BO I SUMPEN!

ROBINSON PAKKELISTEN

 

Vi måtte rejse fra DK med en håndbagage på max 7 kilo, som var inklusive vores sponsorerede kamp-tøj og sko. I Filippinerne fik så vi  den grønne taske med myggenet, regnslag, drikkedunk og dogtag udleveret, imens produktionen opbevarede de ekstra ting som ikke skulle med i ekspeditionen. Vi skulle selv købe 3 t-shirts hjemmefra: en gul, en lilla og en sort/grå, hvor 2 af dem blev opbevaret af produktionen, imens man selv havde den sidste med i ekspeditionen ift. hvilket hold man var på.

Ting vi måtte have med i ekspeditionen

Et par shorts
En t-shit
Et par lange bukser
En langærmet trøje
En hat
Et sæt undertøj
Et par badebukser eller en bikini/badedragt
Et par sko eller sandaler
Et par strømper eller et par sokker

Og det var det!!!

Så med udsigten til at bruge de samme trusser i 6 sumpede uger, var vi ligesom igang!😂

Næste indlæg

AT BO I SUMPEN!