STEMT UD AF ROBINSON // DET SKETE DER I VIRKELIGHEDEN

EFTER ROBINSON VLOG

 

Kære læsere.

TAK for støtten i forbindelsen med mit Robinson exit ❤️

Jeg tænkte det kunne sjovt for jer at se hvad der skete ‘efter Robinson’ og derfor lavede jeg denne Vlog dernede. Når man er ude af ekspeditionen, bliver der passet rigtig godt på en! Man indlogeres på hotel, fodres op og bliver gjort fit til den lange tur hjem. Derudover laves der nogle ‘efter Robinson klip’, hvor man fortæller om hvordan det har været at være med. Vores klip blevet filmet på en flot strand, så det var en hyggelig dag med bådtur, slik og interviews. Vi sejlede forbi en masse flotte øer, men stranden jeg boede på kom vi ikke forbi igen, for den ligger jo ved verden ende! Sådan føltes det ihvertfald 😉

Vi badede, solede, shoppede, kørte på scootere, sang karaoke, overværede et bryllup og lærte at “tagay” betyder skål på Filippinsk. Taknemmeligheden var stor og vi ville gerne give lidt tilbage. Vi donerede skoleartikler for 1000 af deres penge til en fattig skole, som blev meget glade. Det var stort at opleve og Martin og jeg har stadig kontakt med dem idag 🙂

Tak til dem der castede mig for en spændende oplevelse og tak til Allan, Malene, Sasha og Martin for selskabet💫

Jeg har selvfølgelig fået lov til at dele videoen af alle som indgår + TV3 :)


Næste indlæg

STEMT UD AF ROBINSON // DET SKETE DER I VIRKELIGHEDEN