EFTER ROBINSON VLOG

SÅ MEGET TABTE JEG MIG! FØR/EFTER BILLEDE

På de 7 dage jeg var i ekspeditionen, raslede kiloene af mig. Hele 6 kilo røg af, så det er den mest effektive form for skrump, jeg har været på! Der var ikke meget mad at finde i sumpen, men 5 x 1/9 del af en rådden kokosnød nåede jeg alligevel at få under mit ophold i “verdens røvhul”. Og det smager altså IKKE af bounty! Casterne havde sagt at vi skulle spise godt hjemmefra og som i kan se på billedet til venstre, havde jeg(også her) gjort hvad vi fik besked på👊🏼

Størstedelen af mit vægttab var dog væske, så ca. halvdelen kom tilbage igen da vi fik pomfritter på hotellet🍟 Hehe. Det er dog fedt nok at have prøvet 7 dages sult og se at jeg faktisk HAR alle de mavemuskler som jeg træner! De er bare gemt til daglig åbenbart 😉

Næste indlæg

EFTER ROBINSON VLOG