SÅ MEGET TABTE JEG MIG! FØR/EFTER BILLEDE

MIT HELBRED EFTER ROBINSON

Var væsentlig bedre da jeg kom hjem! Jeg var selvfølgelig sund og rask inden afrejse, men til de 2 sidste årlige checks ved min flyvelæge(+ lægetjekket som blev lavet i forbindelse med Robinson), var min hvilepuls en tand for høj. Det var dog okay, for vi vidste at det var et resultat af det høje indlæringstempo + niveau på pilotuddannelsen, toppet med stewardessejobbet som jeg passede i weekenderne. En livstil som får alvorlige konsekvenser, hvis ikke den får en ende! Jeg skulle dog ‘bare’ holde ud til jeg var færdig og SÅ kunne jeg slappe af… Eller melde mig til Robinson 😉

Det skal ikke misforståes, Robinson er HÅRDT(!)… men pilotuddannelsen er hårdere. Det kan lyde lidt vildt, men som min flyvelæge siger: “tallene lyver ikke”. Jeg var efter min hjemkost fra Filippinere til flyvelæge igen, hvor ALLE mine tal var forbedret! Jeg er simpelthen blevet sundere af at bo på en øde ø. Eller i en sump sågar! Er det ikke vildt? Det fortæller dog lidt om hvor meget mentalt pres faktisk påvirker helbredet.

Tiltrods for situationen skulle jeg jo hverken læse, forberede flyvninger, køre langt for at komme i skole, klargøre fly, flyve flyveprøver, bestå teoretiske eksamener, arbejde som stewardesse, blogge, instagramme, lufte hunde, købe ind eller blive forstyrret af en tikkende mobil eller mailbox. Intet fjernsyn at tænde og ingen mulighed for at snakke om ting der foregik udenfor vores egen lille Robinson-boble. Vi havde kun os selv og hinandens selskab. Og så det føltes det altså ubeskriveligt rart at stå op når det blev lyst og gå i seng når det blev mørkt. Det gav mening og føltes bare ‘sundt’ for kroppen! Dette var også grunden til at jeg efter hjemkomsten sov udenfor hver nat. Det ved i allerede hvis i har fulgt mine instagram stories, men i vidste jo ikke at det var fordi at jeg havde været med i Robinson 😉

Så, Robison har været sjovt at opleve og jeg er endda blevet sundere. Dét er i sandhed nok også grunden til at jeg havde mentalt overskud dernede og ikke hoppede med på panik-snydevognen. Det er selvfølgelig trist(og til grin) at det skulle ødelægge min ekspedition, men jeg er til gengæld pavestolt af at være typen som ikke tilpasser mig når det kommer til lave standarder, ikke at følge aftalte procedurer eller snyd.

Jeg er en sej lille banan 👊🏻

Næste indlæg

SÅ MEGET TABTE JEG MIG! FØR/EFTER BILLEDE