MIN HUND PÅ INSTAGRAM🐶

ROBINSON 2. AFSNIT // BILLEDESPAM

Så fik jeg samlet billederne fra 2. afsnit af Robinson Ekspeditionen til jer kære læsere. De er fra Viaplay, så de er altså så gode som de nu kan blive 😉

Sumpen

Dysten


Vi vandt en ø!!! Jeg var dog uenig med holdet ift. trøstepræmien. Vi havde alle den samme intention: at svække det i forvejen svageste hold. De andre mente at det var heltene og jeg mente det var skurkene. Hvem der fik ret, må i selv vurdere fremadrettet.

Øen + dødskamp 


Jeg var rimelig overrasket over den anden alliances matematiske evner ift. at stemme mig i dødskamp. Haha! I lodtrækningen fik de heller ikke lov til at lyve sig fra resultatet, men når jeg så alligevel blev stemt ud, ville jeg da ønske at jeg havde taget dødskampen. Bare for at have prøvet det!

Taktik-snak inden dysten 

Dysten

Efter dysten hoppede de 2 chefer op i vores båd, inden vi sejlede til øen. De gav holdet(den store alliance) en ordentlig opsang omhandlede snyd og at holde sig indenfor spillets regler, hvortil Lasse kaldte mig en stikker fordi at jeg bekræftede alle de ting som produktionen lagde på bordet. Tilbage på øen fik vi hurtigt vendt situationen, men Casper sagde at der hvor han kom fra stak man ikke hinanden, hvis nogle i en gruppe smadrede en rude… men hvorfor ‘smadrer man en rude’ eller snyder til at begynde med? Der er jeg iskold når det kommer til procedurer og kontrakter som jeg har underskrevet. Men hvad der skete har vi jo vendt

Taktik + Ø-råd

Det er dog fedt produktionen har klippet med at jeg udtaler at det ville være tåbeligt af holdet at stemme mig ud og at flere fra den store alliance bekræftede at jeg: “langt fra var den svageste”, “var mere værdig end andre”,”havde stor værdi” fordi at jeg var: “pisse stærk”, “modig”, “taktisk klog”, “kunne holde hovedet koldt og tænke frem i dysterne” og at jeg “virkelig ville det her”.

Det var jo sådan det var.

Tror i jeg fik ret i min udtalelse? At det var et tåbeligt træk ift. holdets fremadrettede overlevelse?

I SKAL lige se nogle ting der sker imorgen, inden jeg efter afsnittet uploader min samlede oplevelse af at have været med i Robinson Ekspeditionen.

 

Næste indlæg

MIN HUND PÅ INSTAGRAM🐶