ROBINSON 2. AFSNIT // BILLEDESPAM

ROBINSON EKSPEDITIONEN 2018 // MIN SAMLEDE OPLEVELSE

 

Det er en ret vild tid!

3. afsnit Robinson er blevet sendt, jeg er i sladderbladene, har fået et opkald omkring noget flyvemæssigt idag og imorgen tidlig rejser jeg til London!

Robinson har, trods alt, gjort mig en oplevelse rigere og det er jeg taknemmelig for. Nye projekter er i sigte, men i slipper ikke for lidt Robinson-relateret i ny og næ, for det er blevet en del af mit liv. Jeg skal ses med sumppigerne i næste uge, snakker med Martin hver uge og så er der jo også en finalefest i sigte! Og jeg ER selvfølgelig begyndt at kigge på kjole 😉

Tak til alle som har set med og tak for den meget fine og overvældende positive feedback. Tak! ❤️

Stort smil fra den lille skrappe 🐯

 

 

Næste indlæg

ROBINSON 2. AFSNIT // BILLEDESPAM