ROBINSON EKSPEDITIONEN 2018 // MIN SAMLEDE OPLEVELSE

LONDON, HARRY POTTER TOUR, HUMMER & HARRODS

Så er vi hjemme fra London og sikke en oplevelse! 🇬🇧

Vi har gået tur i Hyde Park, shoppet i Harrods & Oxford Street, set Big Ben, London Eye og Tower Bridge, besøgt Madame Tussaud, Camden Market, the London Dungeons og Buckingham Palace. Flaget var oppe, så Elisabeth var hjemme og det får mig til at tænke på hvorfor folk ikke flager hver gang jeg er hjemme? Vi har kørt i Londons geniale undergrund hver dag, drukket drinks, spist hummer, smagt engelsk pie, røget vandpibe og så har vi kompenseret med at gå 63 km i alt. Vi skulle jo have det hele med! 😃

Alt har været godt, men det bedste har helt sikkert været turen i Warner Bros Studio Tour London – the making of Harry Potter. OMG! 😍 At se stedet hvor filmene er optaget og selv opleve magien, kan slet ikke beskrives. Det skal opleves! ✨

Vi har idag været til morgenmad på Nørbygård, hentet mine små og har givet min mor en lille ting for altid at passe dem så godt. Michael er lige kørt hjem, så nu vil jeg igang med at lave en film fra turen! Rigtig god søndag til jer kære læsere og TAK for turen Michael ❤️

Et nyt vedhæng, te fra Harrods og endnu en HP kop til samlingen 😍 Ja og så har jeg købt 6 blikskilte, så jeg måtte betale for overvægt i kufferten, men det er en anden historie 😉

Det bedste ved at være hjemme❤️

 

 

Næste indlæg

ROBINSON EKSPEDITIONEN 2018 // MIN SAMLEDE OPLEVELSE