LONDON VLOG 🎬 ✨

STINE GOYA EVENT

Goooodaften.
Jeg er netop hjemvendt fra et mini-arrangement hos Stine Goya i Århus, hvor jeg så de sidste styles fra Autumn Winter 2018 kollektionen. ALT er jo bare smukt og glimter endnu mere i virkeligheden 😉 Jeg havde taget min mor med, så vi hyggede os med champagne og lyserødt slik. Jeg fik prøvet en masse og endte da også med at komme hjem med 5 fine ting. 4 ting som jeg købte og 1 ting som jeg fik, så nu må jeg hellere skrive reklame for første gang. Reklame. Vi fik også lækre ansigtsmasker med hjem fra Nuori, som Stine Goya har lavet et samarbejde med. De skulle være ret lækre og det er altså ikke en af dem som jeg liiiige havde et diva-moment omkring på min instagram 😉 Det var en anden.

Imorgen skal jeg ses med sump-pigerne og det GLÆDER jeg mig til!!! 🐯🐯🐯

 

Dagens outfit💫

 

Næste indlæg

LONDON VLOG 🎬 ✨