RØD LØBER OUTFIT INFO

VI FLYTTER

En af de mange ting der sker for tiden, er at jeg har fundet et sted at bo😊 Det bliver i slutningen af året eller i starten af det nye ift. hvordan ting flasker sig. Stedet bliver den primære base og så lejer jeg en mini-lejlighed, der hvor jeg får job… ligesom de andre piloter 😎 Det har hele tiden været planen at finde noget ‘herhjemme’ da det jo er her jeg har mine hunde + familie(i den rækkefølge, haha). Det lå ellers ikke i kortene at det skulle blive det hus, men nu var der en mulighed for at få noget, så den tog jeg.

Og der er have! Have, terrasse, pejs og drivhus. Nok at gå igang med og efter 7 år uden de ting(og en sommer som i år!), glæder jeg mig meget. Goya når jeg er ude og gummistøvler når jeg er hjemme😉

Det er også praktisk ift. flyvning og hundepasning, da jeg ikke kan komme tættere på familie. Huset ligger nemlig på en vej udelukkende bestående af små landsteder, som alle blev bygget til folk der arbejdede på den store hovedgård i gamle dage. Mine forældre bor idag på den store gård og i 2 af de andre små landhuse bor min lillebror i et og min mormor og morfar i et andet.

Det fungerer fint i min familie, fordi man respekterer hinanden. Der er en halv mark imellem hvert hus, alle har nok at se til med deres eget, så ingen har alligevel tid til at blande sig i hinandens sager. Sådan er det jo generelt med naboer, familie eller ej, dem der går derhjemme og ikke har noget fornuftigt at give sig til er oftest pisse nysgerrige. Nej tak til det. Privatliv, have og løbeture i dyrehaven: Jatak!😍

Jeg glæder mig til at gå og ordne, til at Futte får sin elskede solstribe og til at Felix altid kan grave.
Brace for impact kære græs 🐶🐶🌱

Næste indlæg

RØD LØBER OUTFIT INFO