Kan flyve den her om 2 måneder

FØRSTE BOEING 737 SKOLEDAG

En hurtig update til de som skriver❤️

Jeg kom herned i fredags, fiksede alt det praktiske i lørdags, læste og mødte min makker igår og idag har vi haft første skoledag. Vi havde velkomst briefing, rundvisning, introduktion til teoriforløbet og så fik vi udleveret en masse ting: tablets, id-kort, cockpit plakat, MEGET AT LÆSE, chips til at komme ind i Lufthansa simulatorerne, osv.

Alt det og mere til nåede vi inden middag og efterfølgende stod den på 5 timers teori, hvor vi idag er kommet igennem: airplane familiarization, walk around, lighting, emergency equipment, flight deck security door, emergency doors, evacuation, ditching, external power, service, ground handling og air conditioning system.

Kl 18 var vi tilbage på hotellet, hurtig aftensmad og så har jeg læst om alle de emner vi idag har gennemgået i FCOM’en(flight crew operating manual), og set en film med autoflight + lavet noter, da det bl.a. er det som vi skal have om imorgen, samt pressurization(det har jeg dog forholdsvis styr på hjemme fra) Om 8 timer ringer uret og jeg opdaterer nok først herinde igen, når jeg har en fridag 📚📚📚📚📚

I kan dog følge med på instagram indtil da✌️

Jeg skal op om 8 timer og 50 minutter så nu vil jeg 💤

 

Næste indlæg

Kan flyve den her om 2 måneder