FØRSTE BOEING 737 SKOLEDAG

TYPERATING – 1. UGE ✔️

Guten tag!

Så gik den første uge på type ratingen. Vi har været i skole alle dage og 2 gange har vi haft en 4 timers progress assessment, dvs. 8 timer i alt, med 2 forskellige tyske kaptajner som udspørger os om alt det som vi indtil videre har haft i vores CBT. CBT står for computer based træning og det er sådan den teoretiske del af en type rating normalt foregår. Man sidder foran en skærm hver dag og læser, lytter, lære hvordan ting skal regnes ud og trykker på knapper. Mange steder sidder man helt selv med denne del af type ratingen, men her i Tyskland går de meget op i at have samtaler og teste ens viden. Det der så er meget svært forklarer de os grundigt, indtil vi forstår det.

Jeg sad her i 6 timer igår, efterfulgt af 4 timers ‘afhøring’, så det har virkelig føltes som at have tømmermænd i mit hovede idag. Vi har dog fri idag og imorgen, så idag har jeg vasket tøj, købt køleskab(OG SELV FÅET DET SLÆBT FRA BYGGEMARKEDET OG OP PÅ MIT VÆRELSE!) og så var jeg lige inde og runde skrivebordet på skolen i 2 timer(vi har fået en chip, så vi også kan arbejde på fridagene), sådan at jeg har styr på alt fra denne uge, inden vi træder ind i den nye.

Ellers har jeg det helt fint her i Tyskland og oplever en masse skørt! Man kan bl.a. købe Philadelphia-ost med chokolade smag, der bliver solgt pølser alle vegne, når man bestiller en burger får man 2 som hænger sammen og tyskerne betaler kun kontant! Der må være godt gang i det sorte arbejde 😉

Igår fejrede vi at den første uge var gennemført med kæmpe tyske burgere, øl og en jägerbomb at sove på. Dét var vidst nok info for denne gang, jeg har mere, men det må i høre om løbende 😃

God weekend til jer fra Fräulein Bonde 🚀


 

Næste indlæg

FØRSTE BOEING 737 SKOLEDAG