TYPERATING - 1. UGE ✔️

BUNDET AF TV3 KONTRAKT

Det lyder værre end det er. Faktum er blot at jeg pt skal møde op når og hvor TV3 siger, indtil min kontrakt med dem i forbindelse med Robinson udløber. Da jeg blev ringet op fra Tyskland var jeg derfor også ærlig omkring min situation, for jeg havde allerede der en dato hvor jeg skal stille op, til noget Robinson tam-tam derhjemme. De kender dog udemærket ‘survivor’ konceptet hernede og synes bare at jeg er sej, så det er heldigt!😃 Derfor har de også planlagt vores skema udenom den dag jeg skal være i DK, så jeg kan flyve hjem og stille op til det jeg skal. Så det er virkelig pænt af dem! 🙏🏽

Timingen kunne dog have været bedre(!), men en kontrakt er i Sønderjylland noget som man overholder, så selvfølgelig kommer jeg 😉 Rengøringsdamen på hotellet må dog tænke sit til at jeg har værelset fyldt med bøger, manualer, cockpit-plakat, osv, + en fin gulvlang kjole, høje hæle i pink og en pels. But what to do, jeg flyver hjem på dagen for finale-festen og har natten forinden fløjet i simulator her ved Lufthansas træningscenter i Berlin✈️ Bum!

Jeg tror dog det bliver en sjov oplevelse, ligesom snig-premieren var, men det er også fint at det så er slut 🙂 Programmet blev jo optaget i Februar, jeg ved hvem der ryger ud hvornår, jeg ved hvem der vinder pengene og fordi jeg jo ikke var med ret længe har det ikke på samme måde været ‘mit livs eventyr’, som det har for mange af de andre. Jeg har jo lidt større ambitioner end kun at lave reality-tv og glæder mig meget til den første dag jeg sidder i en Boeing 737 og giver gas🚀

Jeg ER dog glad for at have mødt Martin, sump-pigerne + nogle af de andre og det bliver meget hyggeligt at se dem igen❤️

Indtil da sidder jeg ca. sådan her og sviner som et 🐷🏍🚨

Næste indlæg

TYPERATING - 1. UGE ✔️