BUNDET AF TV3 KONTRAKT

Boeing 737 skole update

Update:
Jeg sidder bare her næsten hele dagen og når jeg ikke sidder her, sidder jeg på værelset og læser/tager noter.

Træningscenteret har en aftale med en shuttlebus som kører mellem hotellet og skolen, men for at få bare lidt motion står jeg af 1 stoppested før skolen(ved en togstation) og stiger på 1 stop senere(ved lufthavnen) når jeg skal hjem. Jeg har kun fået løbet en gang hernede, for har simpelthen ikke lyst når jeg læser så meget! Det havde sikkert været sundt og ‘i-balance-agtigt’ og alt muligt, men det er 2 små gåture og et par toffifee om aftenen vel også 😉

Det er sjovt hvordan jeg synes at jeg INTET tysk kan overhovedet, men nu hvor jeg så er hernede forstår jeg alligevel essensen af det meste de siger… så jeg prøver at tale det stille og roligt, for det ville da være rimelig nice at kunne snakke tysk igen:

Gloser jeg tør bruge indtil videre: (og nu ser vi lige bort fra hvordan de staves)
Guten tag = goddag
Danke = tak
Vielen dank = mange tak (uha!)
Genau = korrekt
Tschüss = ses
Scheisse = 💩
Bitte = det var så lidt
Heute = idag
Locher = hulmaskine (jeg skulle have nogle papirer i en mappe)
Kühlschrank = køleskab
Wasserkocher = sådan en man koger vand til te i

Så er vi ligesom igang 😉

Jeg laver et “B7373 type rating” punkt oppe i menuen i weekenden, sådan at alle nuværende + fremtidige indlæg for perioden hernede + base training vil kunne findes der.

Hvis i vil se flere ting hernede fra kan i følge min instagram @pilottine

Tak fordi i følger med♥

 

Næste indlæg

BUNDET AF TV3 KONTRAKT