Boeing 737 skole update

BOEING 737 TEORI BESTÅET! ✔️

Igår bestod jeg teorien & TAK for alle de søde beskeder jeg fik💗

Prøven var svær. Det var vi ret så enige om! 100 spørgsmål omkring alle emner og systemer i en B737 og kun 2 timer til at blive færdig… Men det gik godt, jeg bestod(med 84%💪🏼) og mangler nu “kun” flyvningen.

 

Da jeg efter prøven kom hjem til hotellet faldt jeg i søvn og vågnede først da vi skulle afsted og fejre det(min makker bestod også og vi er kun os 2 på holdet😊)

Det var dog ikke den eneste gode nyhed jeg fik igår, for huset som vi skal flytte i derhjemme er ledigt allerede inden nytår! 😍🐶🐶 Så inden jeg når jeg herfra er det jo nærmest sket. Yay!

Vi tog en taxa ind til Berlin og fik en drink(eller 3🙊) i baren på Hard Rock Cafe inden maden og efterfølgende forsatte vi videre ind til et sted med højt musik, blinkede lys og slik på pind i vores drinks. JATAK! Inden 12 var vi ved at falde i søvn(haha) og tog en taxa tilbage💤

Vi har fri indtil mandag og så går det ellers løs med alt det flyvemæssige🚀

 

Næste indlæg

Boeing 737 skole update