BOEING 737 TEORI BESTÅET! ✔️

B737 TYPE RATING – VI TRÆNER OG TRÆNER

Så er denne uges flyvninger veloverstået! Vi fløj Normal Procedures mandag + tirsdag, havde yderligere teori igår, har fløjet Normal Procedures igen idag og imorgen skal vi have Performance teori. Der er fart på og der er meget💪 Maskinen i ser her er en fixed base trainer som udelukkende bruges til at øve procedurer. Her har vi allerede haft 3 lektioner af 6 timer og skal igennem yderligere 7, hvor vi på mandag starter med emergency-delen. Så det er mange timer i sædet med flyvning, knap-trykkeri, kommende tests og meget dygtige tyske kaptajner som instruktører😍 Når vi så er færdige med de 10 lektioner i fixed base traineren, har vi 8 nætter med pas i en b737 full flight simulator og SÅ til prøve. Vi får dog nogle fridage hist og pist, så vores hjerner ikke brænder sammen 😉🔥

Jeg håber i alle har det godt derhjemme og tak fordi i læser med ♥

Næste indlæg

BOEING 737 TEORI BESTÅET! ✔️