B737 TYPE RATING - VI TRÆNER OG TRÆNER

Halvvejs med Cockpit Procedure Trainer

Guten tag! Jeg sidder stadig her hver dag og er nu halvvejs med lektionerne i denne ‘faste’ cockpit procedure trainer. Imorgen er det vores sidste lektion på 6 timer og efterfølgende er det så ‘kun’ 4 timer af gangen og så er vi allerede oppe på 36 timers ren procedure træning. Det er seriøst en genial måde at få banket tingene ind på, men jeg glæder mig også virkelig meget til den rigtige simulator for der kan man(ligesom på flyene i virkeligheden) indstille sædet + pedalerne sådan at jeg BÅDE kan trykke pedalerne i bund OG have ryggen mod ryglænet😅 Det er sådan rimelig strengt i ryggen at sidde på spidsen af en kontor-stol i 6 timer og når instruktørerne så på skift siger: “Haha, THAT is funny!” og peger, så er jeg i grunden rimelig glad for at de ikke ved hvordan det ser ud når jeg tisser🙊

Men ellers er alt godt ✌🏻

Næste indlæg

B737 TYPE RATING - VI TRÆNER OG TRÆNER