COCKPIT PROCEDURE TRAINER✔️ BESØG HJEMMEFRA💗

HAR VÆRET I B737 FLY SIMULATOR✈️

De 2 første pas i simulatoren er gennemført og nu har vi fri og det er tiltrængt! Lige så fedt som det er endelig at sidde i kassen, lige så udfordrende er det faktisk at at flyve, lære og være frisk til kl 4 om morgenen. Simulator-delen på typeratings foregår næsten altid om natten, fordi at tiderne om dagen er besat af firmaer som har deres piloter til tjek og hernede er det mest Lufthansa, eftersom det jo er deres faciliteter. Men sådan ser det ud og herinde sidder vi så (og sveder!) og skal håndterer hvad instruktøren nu sidder bagved og sætter ind af vejr, fejl, røg, osv. Er det ikke sejt? 😀 Det er ret imponerende hvor realistisk det hele føles nu og især hvor stærkt det går! Det er ikke for sjov at timeprisen i sådan en fætter her er på ca. 6000kr💸💸💸

Jeg har nu blot hvad der svarer til 24 timer i sædet(så kan i jo lige prøve at regne prisen ud, og ja vi deler den godt nok min makker og jeg, but still!) + eksamen tilbage, men ind imellem er der meget læsetid og ‘fri’, men den tid flyver seriøst bare afsted fordi jeg sover så mærkeligt og adrenalinen pumper.

Jeg håber i ale har det godt derhjemme og mange tak fordi i læser med💗

Næste indlæg

COCKPIT PROCEDURE TRAINER✔️ BESØG HJEMMEFRA💗