HAR VÆRET I B737 FLY SIMULATOR✈️

UPDATE FRA LUFTHANSAS TRÆNINGSCENTER🚀

Guten tag!

Vi har trænet og trænet og nu har vi lidt fri. Det har været den hårdeste periode i hele forløbet og det har ikke hjulpet at jeg både har været ret sat til af sygdom og har haft svært ved at vende mig til at sove om dagen og flyve om natten🌙  Vi har dog et program og en deadline og der er i forvejen taget hensyn til mig ift. at have fri når der er Robinson-finale, så jeg har bidt det i mig og lever heldigvis stadig 😉 Idag har jeg også for første gang siden vi startede i simulatoren(som er 1 uge siden) sovet over 6 timer så det er rart!

Vi har haft mange seje oplevelser i simulatoren, men den vildeste er indtil videre den nat hvor vi bl.a. øvede smoke in cockpit. Her startede der blot med at komme en lille smule røg ud fra ventilationen, vi tog vores masker på som vi skulle og pludselig var HELE cockpittet fyldt med røg… Her skulle vi så både samarbejde om at flyve, navigere til nærmeste lufthavn, opsætte flyet til landing, informere flyvelederne, stewardesser og passagerer, lave checklister for at finde ud af hvad der var galt/løse problemet og hele tiden vurderer hvad der var aller vigtigst at lave lige nu… Vi nåede derfor ikke at blive færdig med listerne før vi vurderede at nu skulle vi bare ned. Masken satte vi under tryk for at holde røgen ude(lidt ligesom da jeg var røgdykker i værnepligten) og det ret er hårdt at trække vejret på den måde. Men vi klarede den og jeg havde ellers bøvlet en del med mine landinger indtil dette øjeblik, men røg og tanken om at jeg bare skulle få os ned NU var åbenbart det der skulle til for at lave mine første gode landing💪🏻 Vi har så mange hårde men gode oplevelser hernede og jeg er meget taknemmelig for at tage min rating netop her🙏🏻

Se lige et flot kontor😍

🔥🔥🔥

Næste indlæg

HAR VÆRET I B737 FLY SIMULATOR✈️