B737 SKILL TEST BESTÅET!!!

ROBINSON FINALEN // MIT LYSERØDE HÅR

Jeg er stadig ved at komme mig over 6 ugers type rating i Tyskland, skill-testen og Robinson finale festen💤 3,5 times søvn var IKKE nok efter sådan et forløb, så mine øjne matchede den røde løber spot on.

Det nederste billede kunne jeg have undladt at ligge op, men jeg tænker at de fleste nok alligevel kan regne ud at det ikke er så lige til(eller kønt) at lære at flyve Boeing 737 på 6 uger, i Lufthansas træningscenter i Berlin, udelukkende om natten, en afsluttende skill test der skulle bestås, 3,5 times søvn og så direkte hjem for at stå skarpt i kjole og stilletter foran pressen.

Jeg havde igen booket tid hos Wooma, hvor den søde stylist Ida sagde: “det er altid godt med noget udfordring” da hun så mig… Haha! Tak for det 😉

Men mission complete: ALLE kommenterede mit fine lyserøde hår. Tak Ida💗

 

Stay tuned hvis i vil høre om skill testen, Robinson-finalen og min kommende første flyvning i en real life Boeing 737😍

Næste indlæg

B737 SKILL TEST BESTÅET!!!