BOEING 737 SKILL TESTEN

ROBINSON FINALE FESTEN

Halløj!

Nu er det allerede en uge siden at jeg var til finale-festen på Robinson og jeg er helt kommet fra at dele billederne herinde. Det er der flere årsager til og dem fortæller jeg om i et andet indlæg.

Inden festen havde jeg om natten været til Boeing 737 skill test, bestået den, sovet 3,5 time, fløjet hjem fra Lufthansa, tjekket ind på hotel, fået fjernet mine tyske eyelash extensions og blevet gjort fin hos Wooma. Sump-pigerne mødtes med vores +1 en time inden den røde løber, fik en drink og hyggede🐯🐯🐯

Festen blev holdt på Odd Fellow Palæet i KBH og vi bestemmer ikke selv hvem vi må stå med på den røde løber, men jeg blev sat sammen med Martin så det kunne jo ikke have været bedre! 💙

Billeder, interviews, snacks, et par ture i baren, mingle 1 time og så skulle vi se det sidste afsnit. Jamil fik sin check + et virkelig flot ur af Teis. Tillykke Jamil!🏆 Når det nu ikke var mig, er det okay at det er dig 😉

Ned i garderoben og hente min pels, et “Tillykke med eksamen Tine! Kan du flyve mig hjem til Frankrig?” fra Jakob Kjeldbjerg og så videre til efterfest. På vejen derhen snakkede jeg med en fra produktionen omkring mig og Robinson og det er bl.a. dét som i må høre lidt om i et andet indlæg. Efterfesten var på en bar og jeg var bare så træt! Jeg fik dog hilst på nogle af dem som jeg ikke nåede i palæet, fik en halv drink og kl. 1 gik gassen af ballonen. Hjem i seng og 2 pølsehorn fra 7/11 på vejen. Glamourøst 😉

Tina fra Robinson 2011/2016, Michael som både hentede mig i lufthavnen + kørte mig helt hjem til Haderslev dagen efter og Martins Dina💗

Der var tidlig udtjekning på hotellet, turen hjem i bilen blev brugt på at koordinere min kommende base-training(de 6 starter + landinger jeg skal lave i en real life Boeing 737 i forbindelse med min typerating), vi hentede mine hunde som var blevet passet i næsten 7 uger, spiste med min mor, var ude og kigge på det hus jeg snart overtager og så var det min lillebrors fødselsdag, så hele familien var ude og spise om aftenen. Så der er gang i den, jeg keder mig bestemt ikke og imorgen står den på base-training 🎉🎉🎉

 

 

Næste indlæg

BOEING 737 SKILL TESTEN