ROBINSON FINALE FESTEN

HAR LAVET 6 LANDINGER I DEN HER!!!

Tirsdag d. 27. november 2018.

Dagen hvor jeg lavede mine første 6 starter og landinger i en Boeing 737! 🎉🎉🎉
Som afslutning på typeratingen skulle jeg lave 6 starter og landinger i en Boeing 737 i virkeligheden. Alt indtil nu har jo været i simulator, så det var en meget stor dag og en vild oplevelse endelig at holde på banen i det rigtige fly, give gas og lette🚀

Vi var 6 personer: 2 danskere, 1 fra Sverige, 1 fra Tyrkiet, 1 fra Holland og 1 fra Singapore. Den anden dansker var min makker fra typeratingen og 2 af de andre genkendte vi fra Tyskland. De købte deres typerating hos et andet firma i Berlin, men vi boede på samme hotel og har derfor mødt hinanden i fælles-køkkenet på de mest mærkelige tidspunkter af døgnet😅 Luftfart er en lille verden og det er ret hyggeligt at rende ind i de samme folk☺️

Nå men vi var 6 personer og 5 af os skulle lave 6 starter og landinger. Den sidste var en kaptajn som bare skulle holde sit certifikat ved lige(han flyver Airbus pt) så han skulle kun lave 4. Vejret var perfekt med høj sol, næsten skyfrit og calm wind, det foregik i Århus ved GreyBird og vi skulle flyve en Jet Time flyver som jeg indtil for et år siden har serveret mange kopper kaffe på! Det kunne simpelthen ikke have været bedre! Jeg skulle flyve som nr. 5 og da vi ved hver elev-skift holdte ind på en taxavej, blev den første start en hvor vi holdte helt stille på banen og så gav gas = FEDESTE FØLELSE EVER! 💪🏻

I cockpittet sad der 2 erfarne kaptajner hos mig, den ene i venstre side og den anden på klap-sæddet i midten. Jeg sad så i højre side og gjorde hvad jeg fik besked på. Jeg startede, fløj en cirkel rundt om banen, landede og det gjorde jeg 5 gange i træk hvor den sidste landing blev med et fuld stop og plads-bytte med den sidste elev. 40 minutter tog det, men det var for vildt! Og ikke én eneste landing sagde “BUM!” til trods for at min familie ellers havde spurgt om grunden til at jeg fik lov til at flyve Michaels flyver mon var fordi at den alligevel skulle til ophug… Haha! Jeg har jo sagt at jeg flyver mere korrekt end jeg kører bil 😉 Kaptajnerne var dygtige, flinke og tydeligt engagerede i at lære fra sig. Det var fedt! Tak for en god oplevelse jeg aldrig glemmer 🙏

Og til de som læser med fra flyveskolen: det er alle de utallige piv-kolde, mørke morgener man har stået og tanket sin lille skoleflyver værd, den dag man sidder og ser den selv samme maskine fra shotgun-sædet af en Boeing 737😎

Jeg har fået mange spørgsmål omkring type rating, Cockpit4U, Lufthansas træningscenter, Jet Time, base training, pris, job, osv. og alt det besvarer jeg i et blog-indlæg her i weekenden👍🏻

Tak fordi i læser med og ha’ det godt 💗

Næste indlæg

ROBINSON FINALE FESTEN